Hete bliksem stamppot

Ingrediënten

  • 400 gr licht gerookt
  • doorregen spek 750 gr zoete appels 750 gr zure appels 1-1/2 kg aardappelen Peper

Bereidingswijze

Zet het spek met water op en kook het 30 minuten voor Schil de appels en snijd de klokhuizen eruit Schil en was de aardappelen en leg ze met het spek in de pan Leg de appels erop en kook alles 25 minuten Haal het spek uit de pan en stamp de aardappelen en de appels samen fijn Voeg naar smaak peper toe Snijd het spek in plakken en leg die op de stamppot Bij hete bliksem smaakt een plak gebakken bloedworst of rolpens met daarop een gebakken plak appel goed

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1008x

Jouw laatst bekeken recepten