Hongaarse stamppot

Ingrediënten

  • 1 eetlepel olie -
  • 125 gram magere spekreepjes -
  • 1 rode paprika -
  • 2 theelepels karwijzaadjes -
  • 750 gram geschaafde witte kool -
  • 2 zakjes Maggi Puree voor Stamppot -
  • 1 runderrookworst

Bereidingswijze

Verhit op een niet te hoog vuur 1 el olie in een ruime pan. Laat de magere spekreepjes, de in blokjes gesneden rode paprika en de karwijzaadjes ongeveer 5 min. zachtjes bakken. Roer er de witte kool door, ongeveer 5 min. laten garen. Bereid de Maggi Puree voor Stamppot zoals aangegeven op de verpakking. Roer de groente erdoor en serveer deze stamppot met de runderrookworst.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha