IKAN TAOTJE SAUS(vis in gekruide taotje saus)

Ingrediënten

  • -4 lekkerbekken (zelf af te bakken)
  • -2 uien
  • -5 teentjes knoflook
  • -2 eetlepels boter
  • -1 eetlepel selderie
  • fijn gesneden
  • -1 eetlepel prei
  • fijn gesneden
  • -3 volle eetlepels taotje sambal goreng
  • -? eetlepel ve-tsin
  • -5 of 6 eetlepels ketchup-.html" itemprop="name">tomatenketchup
  • -2 eetlepels ketjab manis (zoete soja)
  • -1 eetlepel azijn
  • -zout
  • -suiker
  • -kopje water
  • -klein beetje gember

Bereidingswijze

Ui en knolook fijn snijden , prei en selderie ook apart fijn snijden .Ui en knoflook in de boter fruiten . Selderie prei en sambal taotje hierbij voegen . Lekker even laten pruttelen . Daarna de ve-tsin , de tomatenketchup , de gember en de ketjab er door doen. Even laten doorpruttelen en dan de azijn , zout en suiker naar smaak toe voegen . Met het toevoegen van het water , de saus opnieuw aan de kook brengen . De saus moet lekker zoetzuur zijn . De vis in de saus leggen , en een kwartiertje lekker laten pruttelen .

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha