In rode wijn gestoofde haas

Ingrediënten


Bereidingswijze

-stroop de haas en maak hem schoon -bewaar lever, hart en vang zoveel mogelijk bloed op -pureer deze ingredienten en zet ze koud weg -snij het hazevlees in stukken -snij het spek in grote stukken en kook ze; afgieten en wegzetten -snipper de sjalotten en uien fijn-doe het vlees, spek, sjalotten en uien in de pan -voeg de cognac, rode wijn, knoflook uit de pers, tomatenpuree en het bouquet garni erbij -strooi er wat zout over en breng de massa aan de kook -laat dan de massa 2 a 2 u 30 zachtjes stoven -het hazevlees moet makkelijk van de botten loslaten! -haal het vlees dan uit de saus -roer de slagroom erdoor en breng de saus aan de kook -roer dan het levermengsel erdoor -laat de saus nu niet meer koken! en breng op smaak met zout en peper

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 498x

Jouw laatst bekeken recepten