Indiase mie goreng met kip en scampi

Ingrediënten

  • -2 kipfilets in fijne reepjes gesneden
  • -1 rode chilipeper
  • -12 a 20 scampi (ontdaan van darmkanaal)
  • -3 eetlepels olijfolie
  • -1 fijngehakt knoflookteentje
  • -1 sjalot in ringen gesneden
  • -Verstegen Mini Kruidenmix met zeezout
  • -Massala
  • -150 g voetselder
  • -100 g savooikool
  • -100 g witte kool in julienne gesneden
  • -200 g bladkool (paksoi
  • suikerbrood
  • ...)
  • -150 g sojascheuten
  • -300 g eiermie
  • gegaard en koud gespoeld
  • -4 eetlepels sojasaus
  • -3 pijpajuintjes
  • -1 limoen of 5 mini-limoentjes of 5 kumquats

Bereidingswijze

- Ontpit de chilipepertjes en snijd ze in reepjes.- Verhit de olie in de wok en bak de kip. - Voeg de chilipepertjes, de sjalot, de scampi en de knoflook toe, kruid met de kruidenmix Massala en laat 5 min. bakken. -Doe de selder, de savooi en de witte kool erbij en roerbak 2 min. - Voeg de mie, sojasaus en bladkool toe en laat nog 2 min. verder bakken. - Doe er als laatste de sojascheuten en de pijpajuin bij. -Serveer en garneer met limoen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1106x

Jouw laatst bekeken recepten