Italiaans stamppotje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking of maak verse aardappelpuree door kruimige aardappelen te koken en te stampen met melk en een klontje boter. Snij de spinazie in reepjes en voeg toe aan de puree. Doe dit beetje voor beetje en roer alles goed door, voordat je de volgende portie erdoor doet. Snij de tomaatjes in reepjes en voeg samen met eetlepel pesto, pijnboompitten, basilicum en geraspte kaas toe aan de stamppot. Meng alles goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 477x

Jouw laatst bekeken recepten