Italiaanse kabeljauwschotel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Rijst gaarkoken volgens gebruiksaanwijzing. Kabeljauw bestrijken met helft van roerbakolie. Cherrytomaatjes wassen en halveren. In wok rest van roerbakolie verhitten en ratatouillemix ca. 3 min. roerbakken. Cherrytomaatjes door ratatouille scheppen en nog 2 min. meebakken. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag kabeljauwfilet in ca. 5 min. lichtbruin en gaar bakken. Halverwege baktijd vis voorzichtig omkeren. Rijst en ratatouille over vier borden verdelen. Kabeljauwfilet erop leggen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 676x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten