Italiaanse kalfslapjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit de olie in een braadpan, laat het teentje knoflook daarin even fruiten en neem dat weer uit de pan. Wrijf het vlees in met zout, witte peper en bloem.Leg de kalfs- of hamlappen in de hete olie en bak ze snel aan weerskanten bruin. Voeg laurier en oregano toe (als u dat niet hebt, kan majoraan ook), plus de iets verwarmde wijn. Laat dit even goed pruttelen en schep er dan de gepelde en in stukjes gesneden tomaten bij. Roer enkele malen door, leg een deksel op de pan en laat het vlees met de tomaten in 3 kwartier zachtjes gaar stoven. Druk desgewenst de tomaten met een houten lepel fijn. Breng het gerecht eventueel op smaak met zout, peper en een snufje suiker. Strooi er tot slot gehakte peterselie over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 358x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten