Italiaanse osso bucco

Ingrediënten

  • 2 kalfslapjes (a 100 g)
  • peper
  • 1 el bloem
  • 2 el olijfolie
  • 1 blikje tomatenpuree (70 g)
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 1 blaadje laurier
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 dl rode wijn
  • 1/2 dl water
  • 300 g gekookte macaroni (= 150 g ongekookt)

Bereidingswijze

Bestrooi de kalfslapjes met wat peper en bloem en bak ze aan beide kanten snel bruin in de olie. Voeg de tomatenpuree, Italiaanse kruiden, het laurierblaadje, uitgeperst teentje knoflook, de rode wijn en water toe. Laat de osso bucco in een gesloten pan op een laag vuur in ruim een uur stoven. Serveer de osso bucco met gekookte macaroni.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 587x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten