Jambalaya op de Camping

Ingrediënten


Bereidingswijze

Pel en snipper de uien. Maak de paprika?s schoon en snijd ze in stukjes. Maak de bleekselderij schoon en snijd het in stukjes. Was de tomaten en snijd ze in blokjes. Snijd de ham en worst in stukjes. Verhit voor de roux in een pannetje de olie en voeg de bloem toe. Laat het op niet al te hoog vuur al omscheppend (met een houten lepel) lichtbruin en gaar worden (dit duurt ca. 15 minuten). Voeg de groenten toe aan de roux en bak het al omscheppend. Voeg de worst, ham, rijst en cajunkruiden toe. Voeg de bouillon toe zodat het gerecht net onder staat. Laat de jambalaya ca. 15 minuten zachtjes koken, tot de rijst gaar is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1237x

Jouw laatst bekeken recepten