*Jamie Oliver's Noord-Afrikaanse lamsstoofscho

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd aubergine in stukken, doe er veel zout over en was het zout er na een half uurtje vanaf en dep ze droog. Ontvel de tomaten (en snijd ze in stukken en verwijder de pitjes), rasp de gember (ca 1 el) en snijd de peper fijn. Vijzel ketoembar, komijn, nootmuskaat en zout en meng dit door de stukjes lam. Bak de stukken lamsvlees bruin, voeg 2 el olijfolie toe en bak de auberginestukjes ca 2 min mee. Voeg dan peper en gember toe en na 3 min ook geperste knoflook (blijf roeren. Doe de azijn en de tomaten erbij en laat het mengsel ca 1 uur sudderen. Doe dan de kikkererwten erbij en laat nog 5 min koken. Bereid de couscous. Breng de saus op smaak met peterselie, koriander en peper en zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 758x