Japanse rijstschotel Tori Gohan.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijdt de kalkoenvlees in dunne repen en marineer de reepjes 30 min. In een mengsel van soja saus, rijstwijn en 40 gr suiker. Giet 1 dl kokend water op de shii-takes en laat ze hierin 15 min wellen. Snijdt ze dan in reepjes. Was de rijst in een zeef onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Doe de rijst over in een pan met dikke bodem, leg de kalkoen reepjes, shii-takes en doperwten erop en bestrooi met 1 tl zout giet de bouillon erop en breng het gerecht aan de kook. Sluit de pan, draai het vuur laag en kook de rijst in 35 min gaar. Eetsmakelijk.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 430x

Jouw laatst bekeken recepten