Kabeljauw met Tomaatjes uit de Oven

Ingrediënten

  • 3 vleestomaten
  • 500 gram kabeljauwfilet
  • 2 el citroensap
  • zout
  • 20 gram boter
  • 3 eieren
  • 1 dl room culinair
  • 1 el zwarte en witte peperkorrels (of vierseizoenenpepers)
  • 1 el gembersiroop
  • 1 el fijngehakte dille

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor tot 220 graden Ontvel de tomaten (met een ingesneden kruisje een paar seconden onder dompelen in kokend water) Snijd de tomaten in plakken Besprenkel de vis met citroensap en bestrooi met zout naar smaak Vet een ovenschaal in met boter Leg de cis in de schaal en verdeel de tomaat erover Klop de eieren los en roer er de room culinair, de peperkorrels, de gembersiroop en de helft van de dille door Schenk het over de vis en de tomaat Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet hem ca. 25 minuten in de voorverwarmde oven Strooi vlak voor het serveren de rest van de dille erover

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 487x

Jouw laatst bekeken recepten