Kabeljauw op baskische wijze

Ingrediënten

  • BASKISCHE SAUS :
  • 1 paprika (liefst rode )in stukjes gesneden
  • 2 tomaten in stukjes gesneden
  • 1 ui in stukjes gesneden
  • 2 teentjes knofloof in stukjes gesneden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • peper en zout
  • fijngehakte peterselieKABELJAUW :
  • Ongeveer 400 gr (indien diepvriesvis eerst laten ontdooien !)

Bereidingswijze

Doe de ingredienten van de baskische saus in een schaal van 1,5 l en laat 6 min koken op volle kracht. Leg de kabeljauw in het groentenmengsel, bestrooi met zout en peper en laat nog 7 a 8 minuten afgedekt koken. Breng indien nodig op smaak en dien op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 993x

Jouw laatst bekeken recepten