Kabeljauw op Koksijde wijze

Ingrediënten

  • - 4 stukken kabeljauw (elk 200 g)
  • -2 sjalotten (fijngesnipperd)
  • -2 preiwitten (julienne gesneden)
  • -1 knoflookteen (uit de pers)
  • -1 pakje saffraan draadjes
  • -20 g boter
  • -1
  • 5 dl visfumet
  • -1/2 dl droge witte wijn
  • -sap van 1/2 citroen
  • -1 laurierblad
  • peper en zout
  • -2 tomaten (in schijfjes)
  • -1 dl room
  • -2 eetlepels gehakte peterselie

Bereidingswijze

-kruid de kabeljauw met peper en zout-verhit de boter en stoof de sjalot en prei -pers de look erop en voeg de saffraandraadjes erbij -voeg laurier, citroensap, witte wijn en visfumet erbij -leg de kabeljauw erop en laat de vis en groenten verder garen gedurende 15 minuten -haal de vis eruit en hou deze warm -voeg de room en de tomatenschijfjes toe -laat de saus even inkoken

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha