kabeljauw ragout

Ingrediënten


Bereidingswijze

aardappelpuree maken,de paddestoelen(steeltjes en hoedjes afzonderlijk) de oven voor opwarmen op 200?cbreng de paddestoelsteeltjes,de soepgroenten,citroen,kruiden,de wijn aan de kook,laat een 1/2uur trekken op een zacht vuur,zeef de bouillon en vang het vocht op,breng het weer aan de kook en laat zachtjes inkoken 2a3 min,laat de visfilets 10 min pocheren in het kooknat,haal de filets uit het kookvocht en laat nog 5 min inkoken,laat de magarine smelten,roer bloem erdoor en voeg al roeren de boullon toe en laat de saus indikken,verdeel de visfilets in stukken en voeg te samen met garnalen en paddestoelhoedjes toe aan de saus,giet de ragout in een vuurvaste schotel,dek de ragout af met de puree,laat de schotel in 10 minuten door en door heet worden,

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha