Kabeljauwfilet in koriander-ketjapsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verdeel de kabeljauwfilet in 4 stukken. Besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met zout. Pel de ui en snipper deze.Verhit de boter en bak de stukken visfilet rondom lichtbruin. Schep de visfilet uit de pan en zet weg. Fruit de gesnipperde ui met het geperste teentje knoflook in het achtergebleven bakvet. Voeg de ketjap en de helft van de koriander toe. Warm de visfilet in deze saus nog 5 minuten goed door totdat hij gaar is. Strooi er voor het serveren de rest van de koriander over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 855x

Jouw laatst bekeken recepten