Kabeljauwfilets met kruidige rode linzen

Ingrediënten


Bereidingswijze

-doe de linzen in een pan met kurkuma en bouillon -breng aan de kook en dek af en laat de linzen 20 a 25 min net gaar koken -neem van, het vuur en voeg zout naar smaak toe-verhit de olie in een kleine koekenpan -voeg het komijnzaad toe en voeg, zodra het zaad gaat springen, de gember en cayennepeper toe -roerbak de kruiden enkele seconden en voeg ze dan bij de linzen evenals het citroensap en de fijngehakte koriander en roer voorzichtig -leg de stukken kabeljauw op de linzen -dek de pan af en kook de inhoud 10 a 15 min op een laag vuur, tot de vis gaar is

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 593x

Jouw laatst bekeken recepten