Kabeljauw-hamrolletjes in kaassaus

Ingrediënten

  • 400 gr (diepvries) koolvis- of kabeljauwfilet
  • ontdooid *
  • 4 plakjes (rauwe) ham
  • gehalveerd *
  • 1 doosje Maggi Kaas Saus *
  • 125 ml slagroom

Bereidingswijze

Dep de vis goed droog, strooi er peper over en snijd de filets in 8 repen en wikkel elke reep stevig in een plak rauwe ham. Leg de rolletjes naast elkaar in een ingevette lage ovenschaal. Bereid de Maggi Kaas Saus met de slagroom en 125 ml water. Schenk de saus over de visrolletjes en bak ze in een voorverwarmde oven van 200 ?C in ca. 15 minuten goudbruin en gaar.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 871x

Jouw laatst bekeken recepten