Kalfslapjes op Grootmoeders wijze

Ingrediënten


Bereidingswijze

*Bestrooi de kalfslapjes met bloem, zout en peper. *Smelt 50 gram boter in een pan en sauteer hierin de kalfslapjes gedurende 6 minuten aan elke kant. *Haal ze uit de pan.* Snij de ham in lapjes die op de kalfslapjes passen * Snij de kaas in dunne lapjes. Bedek de kalfslapjes met kaas en daarna met ham en weer met kaas. Geef er peper over. *Beboter een ovenvaste schaal, leg er de kalfslapjes in en laat 15 minuten gratineren in een oven van 220 graden C. *Deglaceer ondertussen met de port en de slagroom de braadboter van de kalfslapjes, laat dit even flink koken, schraap alle aanbaksels los en breng de saus op smaak.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 669x

Jouw laatst bekeken recepten