Kalfsoester met gremolatasaus

Ingrediënten

  • 4 eetl. broodkruim
  • 1/4 theel. gedroogde oregano
  • 1/4 theel
  • versgemalen peper
  • 1 eiwit
  • 8 kalfsoesters (500 gram in totaal)
  • 1 eetl. olijfolie
  • 1
  • 25 dl kippenbouillon
  • 1 theel. citroenrasp
  • 2 theel. sinaasappelrasp
  • 2 eetl. citroensap
  • 1 theel. maizena
  • 1 teen knoflook uit de knijper
  • 2 eetl. gehakte verse peterselie
  • zout

Bereidingswijze

eiwit kloppenIn een ondiepe kom broodkruim, oregano, peper en zout mengen. Lapjes vlees door eiwit halen en dan door broodkruim. De olie in een koekenpan op matig vuur niet te heet laten worden. Lapjes aan beide zijnden in ca. 3 minuten bruin bakken en warm houden op een schaal. In een kom kippenbouillon, ctroensap en citroen-sinaasappelrasp mengen met de maizena, knoflook en peterselie. In de pan doen en aan de kook brengen. De saus over het vlees scheppen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 915x

Jouw laatst bekeken recepten