Karbonaadjes - Sach Chrouk Chien

Ingrediënten

  • 2 varkenskarbonaadjes
  • 1 eetlepel vissaus
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 eetlepel palmsuiker
  • 2 eetlepels zonenbloemolie
  • 3 teentjes knoflook
  • fijngehakt
  • 1 bosuitje< fijngehakt
  • 1 theelepel zwarte peper

Bereidingswijze

Meng in een kom het knoflook met de bosui, palmsuiker, zout, vissaus, sojasaus en de zwarte peper. Leg de karbonaadjes in een platte schaal en schenk hierover de saus. Verdeel het goed over het vlees aan beide kanten. Dek de schaal af met aluminiumfolie en laat minimaal 4 uur in de koelkast intrekken.Verhit een koekenpan of wok. Als de wok heet is olie toevoegen; olie heet laten worden en karbonaadjes in de hete olie goudbruin braden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha