karbonade gevuld met tomatenpesto en mozzarella

Ingrediënten

  • 4 flinke ribkarbonades van ongeveer 180 g.
  • 4 eetlepels tomatenpesto ( Pesto Rosso Grand'Italia)
  • 125 g. mozzarella
  • versgemalen peper en grof zeezout
  • risottorijst (Lassie)
  • houten prikkertjes

Bereidingswijze

Snijd de mozarella in 4 plakken. Snijd de karbonades met een scherp mes als een envelop in en vul deze met de pesto en een plak mozzarella. Maak de karbonades dicht met een houten prikkertje.Rooster de karbonades in de grillplan of op de barbecue op niet al te hoog vuur. Ze moeten gelijkmatig gaar en goudbruin worden geroosterd. Maak de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep deze op voorverwarmde borden en plaats de karbonade er op. (Denk er aan, het prikkertje verwijderen!)

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 965x