Karbonade met geconfijte uitjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het sjalotje fijn.Bak de uitjes rondom bruin in 30 gram boter. Voeg de bouillon, balsamico-azijn en honing toe en laat de uitjes 45 minuten zachtjes sudderen. Laat daarbij het vocht verdampen. Breng het op smaak met zout en peper. Wrijf de karbonades in met olijfolie en bestrooi ze met peper. Laat het vlees 30 minuten op kamertemperatuur komen. Bak de karbonades in een goed voorverwarmde koekenpas=n met anti-aanbaklaag op half hoog vuur aan beide kanten 8 minuten. Keer ze regelmatig. Neem de karbonades uit de pan, bestrooi ze met zout en houd ze warm. Smelt 20 gram boten ineen pan en bak hierin de sjalot 5 minuten. Schenk de bouillon erbij, roer de aanbaksels in de pan los en laat de saus tot de helft inkoken. Roer de creme fraiche, mosterd en dragon erdoor en verwarm alles nogeven. Breng het op smaak met zout en peper.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 247x

Jouw laatst bekeken recepten