KERRIE MIHOEN

Ingrediënten

  • ? zak mihoen of 200 gram vermicelli van La Bio-Idea
  • 1 doosje quorn- roerbaktofu voor veganistisch recept
  • 3 eetlepels soja
  • ? theelepel ketoembar
  • ? theelepel koenjit
  • 3 teentjes knoflook
  • groenten:
  • 1 ui
  • 1 prei
  • wat olie
  • 1 theelepel hindoestaanse masala
  • 1 theelepel zeezout
  • 1 theelepel oerzoet of goela djawa

Bereidingswijze

Laat de quorn of tofu een uur in de marinade van bovenstaande ingredienten staan.(3 eetlepels soja ? theelepel ketoembar ? theelepel koenjit 3 teentjes knoflook)Verhit de olie in de wok en fruit de gesnipperde ui. Voeg dan de quorn of tofu. Tofu en quorn hoef je maar 5 min te bakken. Doe er dan de in dunne ringen gesneden prei bij en de masala, zout en suiker. Laat het geheel nog eens 10 min pruttelen. Zet een pan op met ruim water. Wanneer dat kookt laat je de mihoen en in glijden. Na een minuut is die al klaar en schep die als laatste door het gerecht.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha