Kerrie-kokos garnalen.

Ingrediënten

  • 500 gr tijgergarnalen2 el.olie2 uien gesnipperd2 tenen knoflook fijngesneden1 rode peper fijngehakthalve tl.trassi1 el.kerriepoeder1 tl.gemberpoeder1 tl.korianderpoeder1 tl.serehpoeder200 ml.kokosmelk1 el.citroensap

Bereidingswijze

Uien,knoflook peper en trassi zachtjes fruiten in 3 min.Dan de kerrie,gember,koriander en sereh erbij en 1 min.meebakken.Kokosmelk erbij weer 1 min. meebakken.Garnalen erdoor scheppen en 2-3 min. meewarmen.Op smaak brengen met citroensap en zout.Lekker met rijst en boontjes of peultjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 651x

Jouw laatst bekeken recepten