Kip met asperges, champignons en madeira

Ingrediënten

  • -1 braadkip van 1 kg in stukken gesneden
  • -15 g boter
  • -2 el madeirawijn
  • -50 g gerookte ossetong (in dunne reepjes)
  • -2 plakjes ham (in dunne reepjes)
  • -100 g champignons (in plakjes)
  • -1 kg asperges

Bereidingswijze

-wrijf de kip in met zout en peper en leg ze in de natgemaakte pot -strooi de ham en tong erover -hierover de champignons en de madeira-zet de gesloten pot in een koude oven en laat het gerecht in ruim 1 uur gaar worden bij 250?C -de asperges schoonmaken en gaar koken in ruim gezouten water en bij de kip serveren

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha