Kip met asperges, champignons en madeira
Ingrediënten
- -1 braadkip van 1 kg in stukken gesneden
- -15 g boter
- -2 el madeirawijn
- -50 g gerookte ossetong (in dunne reepjes)
- -2 plakjes ham (in dunne reepjes)
- -100 g champignons (in plakjes)
- -1 kg asperges
Bereidingswijze
-wrijf de kip in met zout en peper en leg ze in de natgemaakte pot
-strooi de ham en tong erover
-hierover de champignons en de madeira-zet de gesloten pot in een koude oven en laat het gerecht in ruim 1 uur gaar worden bij 250?C
-de asperges schoonmaken en gaar koken in ruim gezouten water en bij de kip serveren
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 642x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Macarons
- Samurai Saus
- Smeuiige camembert uit de magnetron
- De te gekke vistaart van Jamie Oliver
- Kalkoen uit de römertopf, gevulde
- Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas
- Gestoofde kalfsschenkel uit de Romertopf
- Heerlijk verse room Bospaddestoelensoep
- Gestoofde kalkoenbouten
- Rollade uit de romertopf.