KIP MET OLIJVEN EN FIJNE KRUIDEN

Ingrediënten


Bereidingswijze

Wrijf de binnen- en buitenkant van de kip met wat zout in. Plaats ze in een kookpot en bedruip met olijfolie. Voeg de look, de uien, de peterselie, de gember, de komijn en de paprika toe. Bevochtig met een glas water, breng lichtjes op smaak met zout en peper en leg het deksel erop. Laat de kip ongeveer twee uur braden (keer ze van tijd tot tijd om) totdat het vlees gemakkelijk van de bouten loskomt. Voeg indien nodig een beetje water toe tijdens het braden. Zet de olijven 3 minuten in kokend water op, haal ze eruit en laat ze uitlekken. Zodra de kip gebraden is, voegt u de olijven toe en laat u alles nog eens 5 minuten sudderen. Besprenkel met citroensap voor het serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 398x

Jouw laatst bekeken recepten