Kip met sinaasappelsherrysaus en amandel

Ingrediënten


Bereidingswijze

? Bestrooi de kipfilets met versgemalen peper en kerriepoeder, verhit de olie, bak de filets goudbruin en laat de filets garen. Schep de kip uit de pan, licht zouten en warm houden. (verpakken in folie) ? > Pers de knoflook boven het bakvet, giet de sherry erbij en laat dit zachtjes tot de helft inkoken. ? > Rooster intussen de amandelen goudbruin in een droge koekenpan. ? > Roer het sinaasappelsap en de marmelade erdoor en kook de saus ca 2 minuten zodat deze iets dikker wordt.? Leg de kipfilets op een verwarmde schaal, overgiet ze met saus en betrooi het gerecht met geroosterde amandelschilfers.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 701x

Jouw laatst bekeken recepten