Kip Tonkatsu

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de kip in zodat een zakje ontstaat. Snijd de ui en sjitake julienne. Snijd de broccoli in hapklare stukjes en stoom die eventjes. Bak de ui en sjitake in wat olie met wat peper en zout en eventueel wat kerrie. Af laten koelen. Meng voor de saus de ingredienten en verhit dit tot het wat dikker word. Breng de kip op smaak met peper en zout en bestrooi met bloem. Vul de kip met ui en sjitake en sluit de kip. Bestrooi met bloem en 'paneer' de kip met een geklopt ui en broodkruimels. Frituur de kip in olie van 170 C. Snijd de kip in mooie plakjes en serveer met de kool en broccoli en natuurlijk de saus.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha