Kipfilet in een gorgonzola roomsaus met rijst

Ingrediënten

  • 600 gr kipfilet 1 1/2 el boter4 el fijngehakte basilicum 200 gr gorgonzola 200zout en peper. 1 el olijfolie

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing op de verpakkingDe kipfilet afspoelen, droogdeppen en in dobbelsteentjes snijden en bestrooien met peper. De stukjes vlees ongeveer een kwartiertje bakken in de olie samen met de boter. Intussen het maiszetmeel door de room roeren. De gorgonzola in stukjes snijden en toevoegen. Het room-kaasmengsel over het blees schenken en alles met het deksel op de pan ongeveer 10 minuten op laag vuur gaar laten worden. Op smaak brengen en voor het opdienen met basilicum bestrooien.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 441x