Kipfilet met asperges in een witte wijnsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Doe de boter in een pan en bak hierin de kipfilet rondom bruin. Voeg de schoongemaakte fijngehakte ui toe en giet na ca. 4 minuten de witte wijn en het citroensap erbij. Maak de asperges schoon en snijd ze in stukken. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Voeg de groenten aan de kipfilet toe en roer het met slagroom aangemaakt aardappelmeel er door heen. Maak het op smaak met zout, peper, suiker, nootmuskaat en Worchestershiresaus. Is de saus te dun, doe er dan nog wat aardappelmeel of allesbinder bij. Schik de kipfilets op een schaal en gier er saus overheen. Dien ze met citroenmelisse bestrooid op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 646x