Kipfilet met frisse komkommer-tomatensalsa

Ingrediënten

  • 2 vleestomaten
  • 1 kleine (rode) ui
  • gesnipperd
  • 1 bak Bieze Komkommer fresh a 250 g
  • peper
  • zout
  • 4 kipfilets
  • 1 1/2 el zonnebloemolie (C1000 Selectie)
  • kipkruiden

Bereidingswijze

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Schep de tomaat met de ui en de komkommer fresh door elkaar en breng het op smaak met peper en zout. Wrijf de kipfilets in met olie en kipkruiden naar smaak. Bak ze in een koekenpan met antiaanbaklaag of grillpan aan beide kanten bruin en in ? 20 min. helemaal gaar. Serveer de kipfilets met de salsa. Lekker met frietjes en een maiskolf.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha