Kipfilet met kerrie en fruit

Ingrediënten

  • 1 sjalotje1 eetl. margarine1 eetl. kerriepoeder1 teentje knoflook200 gram kipfiletzout en peper1 blikje fruitcocktail (? 225 gram)1 kiwi1/2 banaan1 eetl. geraspte kokos

Bereidingswijze

Sjalotje pellen en snipperen. In braadpan boter verhitten. Sjalot en kerriepoeder ? 3 minuten zachtjes bakken. Knoflook pellen en erboven uitpersen.Intussen kipfilet onder koud stromend water afspoelen. Met keukenpapier droogdeppen. In stukjes snijden. Bestrooien met zout en peper. Kipfilet door ui-kerriemengsel scheppen en ? 5 minuten zachtjes meebakken.Fruitcocktail afgieten, 2 eetl. vocht opvangen. Kiwi schillen en in plakjes snijden. Banaan pellen en in plakjes snijden.Door kipfilet scheppenfruitcocktail, 2 eetl. vocht, kiwi en banaan. Met deksel op de pan nog ? 3 minuten zachtjes stoven. Op smaak brengen met zout en kerriepoeder.In droge koekenpan kokos ? 1 minuut roosteren. Over kerriekip met fruit strooien.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 509x

Jouw laatst bekeken recepten