Kipfilet met roergebakken spitskool

Ingrediënten


Bereidingswijze

Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Buitenste bladeren van spitskool verwijderen, kool met groot mes in de lengte in 4 stukken snijden. Kwarten spitskool in brede repen snijden. In wok 2 el olie verhitten en spitskool op matig vuur 10 min. roerbakken. Op smaak brengen met zout, peper en komijn. Intussen kipfilet met zout en peper bestrooien. In koekenpan rest van olie verhitten en kipfilets in ca. 5 min. per kant goudbruin en gaar bakken. Rijst en spitskool over vier borden verdelen. Kipfilet uit pan nemen, schuin in plakken snijden en op borden leggen. Compote ernaast scheppen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha