Kipfilet met tomaat-auberginesaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Snijd de aubergine in blokjes van 1,5 cm. Pel de uien en snipper deze fijn. Snijd de tomaten en kipfilet in blokjes 2. Verhit 2 eetlepels olie in een hapjespan, pers de knoflook hierboven uit en bak hierin de aubergine in circa 5 minuten rondom bruin 3. Schep de aubergine uit de pan. Verhit opnieuw 2 eetlepels olie in de hapjespan, fruit hierin de uien 1 minuut 4. Voeg de kip toe en bak deze in circa 5 minuten goudbruin en gaar 5. Voeg de tomatenpuree, tomatenblokjes, aubergineblokjes, Provencaalse kruiden, bouillon en peper toe 6. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de saus circa 10 minuutjes zachtjes sudderen 7. Breng de saus op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta en tomaat auberginesaus over 4 borden.Garneer de borden met een takje peterselie

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha