Kipfilets met champignonsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

1. Wrijf de kipfilets in met paprikapoeder, zout en peper. Verhit de boter niet te heet in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de kipfilets in niet meer dan 5 min. per kant. Neem de filets uit de pan en houd ze warm 2. Fruit de sjalotjes en champignons goudbruin in het achtergebleven vet. Blus het mengsel af met de sherry en laat het nog 1 min. sudderen 3. Bereid de Maggi Champignon Saus zoals aangegeven op de verpakking. Roer de champignons en sjalotjes door de saus 4. Serveer de saus over de kipfilets en garneer met wat gesnipperde peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1061x

Jouw laatst bekeken recepten