Kippelevertjes met ananas en mandarijn

Ingrediënten

  • 400 gram kippenlevertjes
  • zout/peper
  • 2 theel.gemberpoeder
  • 3 eetl. margarine/boter
  • 1/4 literblik ananasschijven
  • 4 eetl. madarijnen uit blik
  • worcesterchiresaus.

Bereidingswijze

Kippenlevertjes doormidden snijden en bestrooien met zout/peper en gemberpoeder.@ eetl. boter verhitten en kippenlevers in 7 minuten zachtjes gaar en bruin bakken. ananas laten uilekken. 3 eetlepels sap opvangen. In pan 1 eetl. boter verhitten. Ananasschijven 1 minuut een elke kant bruin bakken. Aan kippenlevers toevoegen: mandarijntjes, ananassap en enkele druppels worcesterchiresaus. 2 minuten meeverwarmen. Ananas in schaal scheppen. Kippenlevers met mandarijn over ananas verdelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha