Kleine kalfsschnitzels met gorgonzola-roomsaus

Ingrediënten

  • -8 kleine kalfsschnitzels (elk 70 g)
  • -zout en peper uit de molen
  • -1/8 l room
  • -150 g gorgonzola
  • -1 el olijfolie
  • -20 g boter
  • -3 cl grappa

Bereidingswijze

-de kalfsschnitzels plat kloppen en kruiden met zout en peper -meng de room met de verbrokkelde kaas met de staafmixer-olie en boter in een grote pan verhitten en het vlees 2 min per kant op middelmatig vuur bakken; uit de pan nemen en in alu folie warm houden -braadvet weggieten en vuur hoger zetten -de braadfond met grappa blussen en laten inkoken -dan met de kaas/room overgieten en romig laten inkoken

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha