Knapperig varkenshaasje met een bieslook-room saus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Roer de gemalen amandelen en het paneermeel door elkaar.Vouw het dunne stukje van de varkenshaasjes om en zet ze vast met een cocktailprikker. Wentel de varkenshaasjes door het ei en vervolgens door het paneermengsel. Bak het vlees in de hete boter met olijfolie rondom bruin en op een halfhoog vuur in 10 tot 15 min. Naar wens rose of gaar.Bereid de saus met de melk, de slagroom en de sherry volgens de aanwijzing op de verpakking. Roer vlak voor het serveren het bieslook erdoor. Snij het vlees in plakjes en serveer de saus erbij. Lekker met aardappelen en broccolie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 408x