Knapperige Thaise mihoen (Mee Krob)

Ingrediënten


Bereidingswijze

metalen zeef te gieten. Schenk de hete olie als alle mihoen gebakken is uit de wok, doe de gebakken mihoen in de lege wok, en houd hem warm.Verhit een kleine pan, schenk er 1 eetlepel warme olie in, dan de helft van de eieren. Bak de omelet kort aan beide kanten. Haal hem uit de pan en bak de andere omelet. Rol ze beide op, snijd ze in reepjes en zet ze apart. Veeg de pan uit en doe suiker, azijn, soja en vissaus, bouillon, paprikapoeder en korianderzaad in de pan. Verhit alles, al roerend, tot het stroperig is. Voeg de garnalen toe en pocheer ze tot ze stevig zijn. Haal ze uit de pan en zet ze apart. Bak de kip op dezelfde manier. Zet het vuur laag, voeg tauge, lente-uitjes, omelet en garnalen toe en schep alles zachtjes om. Schep het mengsel over de warme mihoen in de grote wok. Roer de mihoen voorzichtig tot hij bedekt is. Voeg de pepers en koriander toe en dien warm op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha