konijn in witte wijn

Ingrediënten


Bereidingswijze

witte wijn lichtjes opwarmen, selder, uien en wortelen in fijne julienne snijden en het konijn 1 nacht in deze marinade (met suiker, laurier en thijm)laten staan.Konijn droog deppen, laten bruinen in 100 gram boter, op smaak brengen met peper en zout en in 3/4 van de marinade laten stoven.(+/- anderhalf uur) Stoof 750 gram champignons in 50 gr boter, 2 el citroensap en de rest van de marinade. Konijn uit de pan nemen en saus 5 min laten inkoken. Zeven. Opnieuw boter in pan doen en lichtjes laten bruinen. 35 cl room toevoegen. Konijn, gezeefde saus en champignons bijvoegen, naar smaak kruiden en nog 20 minuten laten sudderen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 533x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten