Koolstamppot met worst

Ingrediënten

  • 16 schijfjes ringworst
  • 6 aardappelen
  • 1/2 savooikool
  • 1 teentje knoflook
  • 2 ajuinen
  • 1 eetlepel Worchestershiresaus
  • 2 eetlepels water
  • 1 eetlepel Balsamico azijn
  • bakken en braden
  • Alpro soja cuisine
  • 1 schijfje Passendale kaas in blokjes (1 cm dik)
  • Kervel

Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar met de savooikool en maak er stomp van. Voeg er de kaas, bakken en braden en Alpro soja cuisine aan toe. Hak de ajuinen en de look en bak ze bruin, als alles mooi bruin is, blus met dan met water, azijn en Worchestershiresaus. Serveer de stomp met de ringworst en de ajuinensaus en versier met wat kervel.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha