Krokante spinazietaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 ?C (heteluchtoven 180 ?C).Laat de spinazie en het bladerdeeg ontdooien. Hak de cashewnoten grof. Snijd de saucijsjes in plakjes van ca. 1 cm en bak ze in een koekenpan in ca. 2 minuten rondom bruin. Bestrijk de bodem van een ovenschaal met vloeibare margarine en bekleed deze met het bladerdeeg. Laat de uiteinden over de rand hangen. Prik het deeg met een vork in. Klop de eieren los met zout, peper en paprikapoeder. Meng dit met de cashewnoten door de spinazie. Verdeel de plakjes saucijs over het deeg. Verspreid het spinaziemengsel over de saucijsjes. Vouw de uiteinden van het deeg naar binnen, over de vulling. Bak de taart in ca. 40 minuten krokant en goudbruin. Laat hem uit de oven nog ca. 5 minuten rusten. Stuif er paprikapoeder over. Lekker met veldsla met sinaasappel en lente-ui.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha