Lamsspiesjes met gegrilde tomaatjes

Ingrediënten

  • 75 gram verse fetakaas
  • verkruimeld1 bakje Griekse yoghurt
  • 150 gram1 teentje knoflook
  • geperst2 takjes munt
  • blaadjes in dunne reepjeszout en peper1 takje rozemarijn
  • naaldjes losgerist1 dl olijfolie500 gram lamshaas
  • in blokjes4 trosjes kers-trostomaatjes

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor.Meng de feta met de yoghurt, de helft van de knoflook en de munt en breng op smaak met zout en peper. Pureer de rozemarijn, de olie en wat peper in de keukenmachine. Schep 4 el van deze olie door het vlees en rijg het vlees aan de spiesen. Roer de rest van de knoflook door de rest van de olie. Bestrijk hier de tomaten mee. Leg ze op een bakplaat in het midden van de oven ongeveer 5 minuten, keer ze halverwege. Rooster dan de spiesjes in 4 minuten mooi bruin onder de grill, keer ze halverwege. Bestrooi de spiesjes met wat zout en verdeel ze over de borden. Leg de tomaatjes ernaast. Serveer met het sausje.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha