Lamsvlees met lente-ui (wok)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het lamsvlees in flinterdunne plakjes, vermeng dit met de ingredienten van de marinade en laat dit een half uur koel staan. >> Snijd de uitjes in reepjes van 3 cm. >> Roer de ingredienten voor de saus door elkaar en zet deze apart. >>Verhit de wok heet, giet er wat olie in, laat de olie walmen en roerbak het vlees ongeveer 1 ? minuut. >> Neem het vlees uit de wok en laat het goed uitlekken.>> Verhit de wok heet, voeg 2 el olie toe en verhit dit tot walmend, fruit onder voortdurend roeren in ca 30 seconden de uitjes en de knoflook, voeg het lamsvlees toe en laat het geheel nog een minuutje bakken. >> Saus erbij, nog even omscheppen en onmiddellijk opdienen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha