Lasagna met tonijn

Ingrediënten


Bereidingswijze

# snijd de sjalotten in fijne reepjes of staafjes # hak de knoflook fijn # laat de tonijn uitlekken1 Stoof de selderij, wortel, prei en sjalotten aan in de boter. Doe er de gehakte knoflookteentjes, de droge witte wijn, en de kippenbouillon bij. Laat tot de helft inkoken 2 Knip 2/3 van de steeltjes van een bosje gladde peterselie. Blancheer de blaadjes ? minuut n gezouten water en laat goed uitlekken. 3 Pureer de uitgelekte blaadjes met 2 eetlepels room. 4 Vermeng het room- peterseliemengsel met de groenten en de uitgelekte, verkruimelde tonijn en verwarm het geheel op laag vuur. 5 Kook de lasagnebladen beetgaar. Leg op elk bord een lasagnevel, schep er wat saus op, dek het vervolgens af met een tweede vel.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 330x

Jouw laatst bekeken recepten