lekkere bolognesesaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak de spekblokjes in de keukenmachine fijn tot het een soort gehakt wordt. Bak dit in een koekenan zonder olie mooi bruin. Fruit hierbij de gesnipperde grote ui en de knoflook en een schepje sambal. Roer er de geschaafde halve winterwortel doorheen. Schuif het mengsel even naar de zijkant van de pan en bak het gehakt los in het spekvet. Meng, als het bruin is, alles door elkaar en doe er een eetlepel ketjap, een scheut frambozenazijn en wat rode wijn doorheen. Roer er dan het blik gepelde tomaten en de tomatenpuree doorheen met het bouillonblokje en wat oregano. Snijd de gedroogde tomaten fijn en meng dit er doorheen. Laat het geheel zeker 1,5 uur sudderen. Kook de pasta gaar volgens aanwijzingen op de verpakking. Serveer de pasta met de saus.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 374x

Jouw laatst bekeken recepten