Makreel met een olijvenkorstje

Ingrediënten

  • ? 4 kleine schoongemaakte aan de borstzijde opengesneden makrelen.
  • ? 2/3 kop gehakte groene olijven met pimentovulling.
  • ? 2/3 kop fijngehakte ui
  • ? 3 fijngehakte knoflooktenen.
  • ? 2 el olijfolie
  • ? 1 citroen
  • schil geraspt
  • sap opgevangen
  • ? ? tl gedroogde oregano
  • ? vers gemalen witte peper
  • zout.

Bereidingswijze

? Vermeng de citroenrasp, olijven, koflook ui en oregano ? > Leg de vissen met het vel naar beneden in op de ovenschaal, bestrooi ze met peper en zout, verspreid het olijvenmengsel over de vis en sprenkel er wat olijfolie over.? Oven voorverwarmen op 240?C. ? > Bak de vis in 8 tot 10 minuten in de oven, controleer of de vis gaar is door met een vork in een dik stuk te steken. Het vissenvlees moet opaal van kleur zijn. ? > Besprenkel de vis rijkelijk met citroensap en witte paper.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 663x

Jouw laatst bekeken recepten