Makreel met kaas

Ingrediënten

  • ? 4 makreelfilets
  • met huid
  • van ca.150 gram.
  • ? 4 sjalotten
  • fijngehakt.
  • ? 4 el geraspte gruyere
  • ? 4 el azijn met 6 el water
  • ? maizena
  • ? 1 citroen
  • ? vers gemalen witte peper
  • zout

Bereidingswijze

? Oven verwarmen op 200 ?C. ? > Leg de filets met de huid naar beneden in de ovenschaal, verspreid de sjalotjes over de filets, peper en zout ze, voeg de azijn toe en vul dit aan met water totdat de vis bijna onder staat. ? > Bedek de schaal met folie en bak de vis gedurende 20 minuten in de oven, giet het vocht uit de schaal in een steelpan en breng het aan de kook, maak de maizena aan en roer dit beetje bij beetje door het kokende vissenvocht tot er een dikke saus ontstaan is.? > Giet de saus over de vis, verdeel de geraspte kaas hierover en voorzie het geheel onder de hete grille van een bruin korstje. Garneren met partjes citroen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 768x

Jouw laatst bekeken recepten